Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Hírek

2018.11.23 16:19
Az Expressone Futárszolgálat tájékoztatása a várható késedelmes kézbesítésekről!

Tisztelt Vásárlóink

Az alábbiakban változtatás nélkül tesszük közzé az Expressone Futárszolgálat tájékoztató levelét:

 

Tisztelt Megbízóink!

Az év vége felé közeledve hálózatunkat igyekeztük felkészíteni a megemelkedett küldeményszám fogadására, extra besegítő autókkal és futárokkal.
Elkészült az Androidos applikációnk is, amellyel a beugrós futárok munkáját szeretnénk megkönnyíteni és reméljük, hogy ezzel is hozzájárulunk küldeményeik minél gyorsabb kézbesítéséhez, továbbá karácsonyig minden szombaton elindítjuk budapesti hálózatunkat a küldemények kézbesítésének a reggelén előértesítő emailt küldünk a Címzetteknek.
 
Azonban annak ellenére, hogy a küldemények feldolgozása folyamatos és kollégáink minden tőlük telhetőt megtesznek, a szektorunkat sújtó munkaerőhiánynak és a megnövekedett címszámnak köszönhetően 
Budapesten és az agglomerációban 2-3 munkanapos csúszással tudjuk a kézbesítéseket garantálni. Törekvéseink ellenére azonban előfordulhat, hogy a december 17.-e után feladott küldemények kiszállítása csak a két ünnep között valósul meg.
 
Ezúton szeretnénk kérni Feladóinkat, hogy ebben az időszakban fordítsanak kiemelt figyelmet a küldemények megfelelő csomagolására és a helyes etikettezésre! A kiszállítási információk megadásakor értesítsék a Partnereiket/Vásárlóikat a késedelmes kiszállításról, valamint arról, hogy utánvétes küldemények átvételekor készüljenek elegendő készpénzzel, ugyanis beugrós futárjainknál nem minden esetben lehet bankkártyával fizetni.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
Üdvözlettel,

Express One Hungary Kft.

Webáruház készítés