Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Marina Fiorato: Siena lánya

-21%
Marina Fiorato: Siena lánya
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

A páratlan szépségű toszkán városban, Sienában a lóverseny, a Palio fontos része a kultúrának. Egy gyönyörű fiatal nő, Pia Tolomei jegyese is indul ezen a versenyen, és a menyasszony azért imádkozik, hogy a férfi veszítsen. Pia apja érdekházasságba kényszeríti lányát, hogy politikai szövetségeseinek eleget tegyen, akik a város irányítását akarják bármi áron megszerezni. Azonban a makacs és kivételes szépségű Pia beleszeret egy másik lovasba, Riccardo Bruniba.
A Palio nem egyszerűen csak egy verseny a városok vezető kerületei között, hanem inkább halálos rivalizálás a szépség, a pompa és a maszkok mögött. A várost vezető Violante Beatrix de' Medici hercegnő és Pia Tolomei a Palio után önkéntelenül szövetségeseké válnak, s a sorsuk örökre összefonódik.
A történetben keveredik a romantika és a politikai intrika, s betekintést nyerhetünk a Mediciek furcsa világába; szemtanúi lehetünk annak, hogy néhány erős akaratú, jó szándékú ember hogyan tudja megváltoztatni a tragikus következményekkel járó eseményeket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354107
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés