Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Kaui Hart Hemmings: Utódok

-50%
Kaui Hart Hemmings: Utódok
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft1500
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Matt King élete olyan, akár egy mese. Őseitől hatalmas földbirtokot örökölt Hawaii szigetén, a földi édenkertben. Gyönyörű modell a felesége, van két csodálatos lánya, és ügyvédként olyan munkát végez, amely megfelelő intellektuális kihívást jelent a számára.
Ám hirtelen minden meginog körülötte, amikor felesége motorcsónak-balesetet szenved, és az orvosok közlik, hogy többé nem fog magához térni a kómából, és jó esetben néhány hét van hátra az életéből. Matt elhatározza, hogy személyesen közli a rossz hírt a család tagjaival. Először a nagyobbik lányát, Alexet keresi fel, aki egy bentlakásos iskolában tanul.
Tőle tudja meg, hogy a felesége már régóta szeretőt tart. Először persze a harag keríti hatalmába, de azután úgy érzi, tartozik annyival Joanie-nak, hogy megkeresi az ismeretlen férfit, és lehetővé teszi a számára, hogy elbúcsúzzon az asszonytól.
Történet egy férfiról, aki még azután is szereti a nőt, hogy az eltaszította magától. Történet egy apáról, aki megpróbál visszatalálni a gyermekeihez. Történet egy utódról, aki legalább egyszer az életben méltó kíván lenni elődeihez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354206
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  540
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés