Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekIan Russel: Egyezség

-25%
Ian Russel: Egyezség
2 890 Ft
Akció: 2 168 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A Délvidék-lángokban áll, Amhe-Ramun hordái tomboló homokviharként pusztítanak. Az eddig egymást fojtogató hatalmak összefognak, hogy együtt hárítsák el a Mély-sivatagból érkező veszedelmet. Ám a kényszer szülte szövetségesek gyanakodva figyelik egymást is, és amikor fülükbe jut, hogy a nomádok lakta pusztákon túl, a világ végét jelentő hegyvidéken egy lar-dori magiszter mire bukkant, kinyújtják vaskesztyűs kezüket.
Nevyll Athranisnak, a lar-dori adeptusnak sejtelme sincs erről. A Déli-határhegység világtól elzárt völgyében azon dolgozik, hogy helyrehozza a magiszter által meggondolatlanul szélesre tárt démoni kaput, melynek túloldalán -meglehet- a Démonikus Óbirodalom Császári Palotája rejtőzik.

A "Fogadalom" szerzőjének legújabb regénye két érdekcsoport viszályán és sajátos szövetségén át visz minket messze az ismert világtól. A kalandos utazás során megismerhetjük a rejtélyes khál nép és a Démonikus Óbirodalom történetét. A birodalomét, mely kilencezer esztendővel ezelőtt majdnem uralma alá hajtotta a Délvidéket, és amely sokkal élőbb annál, mint ahogy azt a legmerészebb historikusok is gondolták volna.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639940222
  Kiadó
  Tuan Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  360
  Tömeg
  500 g/db