Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Johanna Lindsey: Botrányos házasság

-21%
Johanna Lindsey: Botrányos házasság
2 290 Ft
Akció: 1 809 Ft1809
Virtuális számla jóváírás: 23 Ft

Sebastian Townshend Edgewood grófjának legidősebb fia. Gondtalan élete egy szempillantás alatt romba dől, amikor egy párbaj során véletlenül megöli a legjobb barátját. Az apja kitagadja, ő pedig kénytelen elhagyni Angliát. Holló álnéven kezd új életet a kontinensen, és az a hír járja róla, hogy bármilyen ügyet el tud intézni, legyen az egy eltűnt személy felkutatása, vagy egy ellopott kincs visszaszerzése. Sok megrendelője akad, akik végső kétségbeesésükben fordulnak hozzá, mert senki más nem tud segíteni rajtuk.
Közben nem is sejti, hogy otthonában furcsa dolgok történnek. Apját egyre több rejtélyes baleset éri, mígnem a szomszédja és gyámleánya, Lady Margaret Lenor arra a következtetésre jut, hogy valaki merényletet tervez ellene.
Lady Margaret elhatározza, hogy felkutatja a lord régen eltűnt fiát, hátha ő képes leleplezni a cselszövőt. Érthető a megdöbbenése, amikor kiderül, hogy a híres-nevezetes Holló nem más, mint Sebastian Townshend.
Vajon rá tudja venni a gróf száműzött fi át, hogy félretegye a sérelmeit, és visszatérjen a családjához? Miféle sötét titkok és gyilkos szándékok munkálkodnak Edgewoodban?
A nyomozás érdekében Margaret és Sebastian egy színlelt házassággal biztosítja, hogy a kitagadott fiú bebocsátást nyerjen régi otthonába. Ez a botrányos házasság azonban nem várt fordulatot vesz, és a két fiatal szerelemre lobban egymás iránt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636895006
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  424
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés