Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEliot Pattison: Tibet szellemei

-25%
Eliot Pattison: Tibet szellemei
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Tibeti távoli hegyei között rejtélyes és kegyetlen gyilkosság történik, amely összefüggésbe hozható a hihetetlen gazdagságú tibeti műkincsekkel, melyek után több bűnszövetkezet is kutat. A rejtett templomok és a gazdaságot ígérő kincsek felderítése közben a nyerészkedők semmitől sem riadnak vissza.
Shan Tao Yun, az egykori pekingi nyomozó -amint szolgálatait a rég nem látott fiával ígért találkozással kizsarolják- nekilát, hogy a szövevényes ügyet felgöngyölítse. Shan Tibet távoli hegyei között él, miután nem hivatalosan szabadon engedték a munkatáborból. Személyazonosság híján nem térhet vissza korábbi otthonába, így az utóbbi évet törvényen kívüli tibeti lámák között töltötte.
A nyomozó az információkat követve visszatér szülőföldjére, Pekingbe, a Tiltott városba, majd onnan tovább utazik az Egyesült Államokba, hogy teljesebb képet kapjon az elvetemült műkincsrablókról és gyilkosokról. A sors egy FBI nyomozóval hozza össze, aki egy amerikai lány halála kapcsán személyes ügyének tekinti a tibeti tolvajok kézre kerítését.
A Tibetben kialakult bizonytalan helyzetben semmi sem az, aminek látszik. Az FBI és a kínai szerzetesek pedig, akik szeretnék megőrizni művészeti értékekben gazdag templomaikat a fosztogatóktól, egyáltalán nincsenek biztonságban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789636353612
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  432
  Tömeg
  500 g/db