Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHuth Péter: A nyughatatlan ember - Aki Auschwitz poklából a legmagasabb csúcsokig jutott

-21%
Huth Péter: A nyughatatlan ember - Aki Auschwitz poklából a legmagasabb csúcsokig jutott
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

"Olvassák el ezt az életrajzot, és egy megfoghatatlan figurát, egy regényes életű férfit ismernek meg, akinek kalandjai a legszínesebb írói fantáziával is felveszik a versenyt.
Ravasz diplomata... ügyes üzletember és szerencsejátékos; ellenállhatatlan, de hűséges Don Juan; párját ritkító életművész, aki iskoláskorú fiát párizsi mulatókba vitte, hogy az életre tanítsa. A szavak és élvezetek mágusa, aki veszteségein ugyanúgy tudott viccelődni, mint a sikerein. A társaság bálványa, aki hirtelen eltűnik egy-egy híres szalonból, hogy szálfatermetével egy másikban jelenjen meg... Hogyan tudhatott mindeközben a fontos dolgokra koncentrálni? Egyáltalán: mik lehettek számára a fontos dolgok? A sikerei? A mindennapok öröme? Szembeszállni a nehézségekkel, hogy aztán legyőzze őket? [...]
Remekül tudott mesélni. És volt mit mesélnie. Budapest, Párizs, Auschwitz [...]
A legnagyobb szerelmét, a legfelkavaróbb szenvedélyt ugyancsak Auschwitzban találta meg. [...] Honnan volt elég ereje, hogyan volt benne elég vágy ahhoz, hogy a Bunkerban szerelmeskedjen szíve választottjával, csak egy lépésre onnan, ahol emberi lények a legszégyenteljesebb megaláztatások közt pusztultak el a föld alatti cellákban?" (Elie Wiesel)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632977539
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  248
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés