Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Andri Snaer Magnason: LoveStar

-21%
Andri Snaer Magnason: LoveStar
3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft2528
Virtuális számla jóváírás: 32 Ft

A "LoveStar" nevű izlandi székhelyű megacég és azonos nevű alapítója merész tudományos kutatásaival és még merészebb ötleteivel nemcsak az emberek közötti kommunikációt forradalmasítja, hanem az emberi létezés olyan alapvető elemeit is, mint a szerelem és a halál. A cég Izland északi részén létesült gigantikus szabadidőparkjába emberek ezrei zarándokolnak a világ minden részéből, miután „kikalkulálták” őket - hiszen a szerelem, az igazi megtalálása többé nem a véletlen műve, hanem egy szigorúan tudományos és tévedhetetlen módszer eredménye, mely nem csupán a párválasztás korábbi, nevetségesen alacsony hatásfokkal működő formáit küszöböli ki, hanem elhozza az emberiség számára a régóta vágott harmóniát és békét is. Ami a halált illeti, a temetés immár ósdi és kegyetlen aktusnak minősül - a holtakat inkább rakétákkal lövik ki az égbe, ahonnan a légkörbe visszahullva fényes csillagokként ragyognak fel.
Amikor Indridi és Sigrídur megtudja, hogy várakozásuk ellenére nem egymásnak kalkulálták ki őket, elhatározzák, hogy a maguk részéről nem rendelik alá magukat az értelem és a tudomány szabályainak. De sikerrel járhatnak-e egy olyan világban, amelyben a forradalmasított tömegkommunikációnak köszönhetően bármelyik ember potenciális ügynök?
A rendkívül szórakoztató regény - mely valahol az 1984, Monty Python's Flying Circus, a Galaxis útikalauz stopposoknak és a Sparks-regények közötti mezsgyén egyensúlyoz - egyik legfontosabb tanulsága talán az, hogy az emberi természethez az őrült ötletekre és az elvakultságra való hajlam mellett olyan értékek is hozzátartoznak, mint a szeretni tudás és az élni akarás.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789636934019
  Kiadó
  Gondolat Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés