Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Azon vásárlónk, akiknek folyamatban lévő személyes átvételes rendelése van, 2020. március 20-án péntekig még átvehetik a rendeléseiket.

2020. március 21-től az egészségügyi vészhelyzet elmúltáig nem lesz lehetőség a rendeléseket személyesen átvenni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv RészletekGöndöcs Gergely - Merényi Dániel - László Pál - Pálinkás János - Marabu - Veisz Béla: Párkocka - Ami a csövön elfér

-26%
Göndöcs Gergely - Merényi Dániel - László Pál - Pálinkás János - Marabu - Veisz Béla: Párkocka - Ami a csövön elfér
2 790 Ft
Akció: 2 058 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

2010 elején fogant meg az alkotók fejében a gondolat, hogy tenni kellene valamit a hazai comic strip kultúra felvirágoztatásáért. Az ötletet tett követte, és hamarosan Párkocka címmel (parkocka.hu) blogot indítottak, ahol egy csíkban, néhány rajzban és némi szöveggel mondanak el egy-egy rövid történetet - többnyire a humort bevetve fegyverként. A rajzokat a dodóiról és főleg szatirikus politikai rajzairól ismert Marabu, a néhai Kretén magazinban pályára lépő Göndöcs, a weben aktív Plá, valamint a kultikus rangra emelkedett Napirajz szerzője, Gra?tember szállítja. Juan főszerkesztőként fogja össze a csapatot és affééle rezonőrként, Kim Ir Szen ?gurája mögé bújva kommentálja a csíkokat. A csapathoz később a rajzfilmes világból ismert Bélabátyó is csatlakozott.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639998148
  Kiadó
  Vad Virágok Könyvműhely
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  128
  Tömeg
  500 g/db