Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMario Reading: Nostradamus próféciái

-21%
Mario Reading: Nostradamus próféciái
3 490 Ft
Akció: 2 750 Ft2750
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

NOSTRADAMUS PONTOSAN 1000 PRÓFÉCIÁT ÍRT.
DE CSAK 942 MARADT FÖNN.

-Mi történt az elveszett versekkel?
-Milyen titkokról szólnak?
-Vége lesz-e az általunk ismert világnak?

Ezt a rejtélyt két ember is szeretné megfejteni. Adam Sabir író, aki karrierjének újbóli fellendülését reméli tőle, és a fanatikus Anchor Bale, aki annak az évszázadok óta létező titkos társaságnak a tagja, amely fölesküdött, hogy támogatni fogja a Nostradamus által megjövendölt "Három Antikrisztust" - Napóleont, Adolf Hitlert és a hamarosan megérkező harmadikat.
Nyomozása közben Sabir elmerül a franciaországi cigányok zárt és ősi hiedelmekkel fűszerezett világában - de Bale így is a nyomára akad. Megkezdődik a hajtóvadászat a mediterrán világ zarándokútjai mentén. A Nostradamus próféciái fordulatos történelmi krimi, mely a Dan Brown- és Robert Ludlum-rajongóknak is egészen újat mutat.

Mario Reading sokoldalú író, realista és fantasztikus regények szerzője, mindemellett a Nostradamus-próféciák nemzetközileg is elismert kutatója.
Nostradamus (1503-1566) franciaországi zsidó családból származó híres pestisdoktor és jós, aki ezer darab rímes négysoros versben foglalta össze jövendöléseit. Az ezerből azonban csak kilencszáznegyvenkettő maradt fönn. Ötvennyolc vers elveszett, s mind a mai napig homály fedi hollétüket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639910751
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  472
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés