Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBarbara Erskine: Az idő örvényében - A valóságtól a legendákon át a titkok birodalmáig...

-21%
Barbara Erskine: Az idő örvényében - A valóságtól a legendákon át a titkok birodalmáig...
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Újabb lebilincselő alkotás az érzelmes történelmi regények nagymesterétől.

Abi Rutherford otthagyja új állását, mert rendkívüli módon zavarja főnöke kiismerhetetlen viselkedése. Szereti a munkáját, egykori felettese pedig nyájas, tiszteletre méltó férfi volt. Kieran Scott viselkedése annál inkább meglepő számára, mert ő a Szent János-templom és Cambridge növekvő egyházközségének lelkésze. Történt valami, ami mélységesen felkavarta a férfit - ugyanakkor az egyházi hatóságok reakciója szokatlanul titokzatoskodó.
Hosszú évszázadokkal ezelőtt egy idegen jelent meg Nyugat-Anglia barátságtalan lápvidékén a történettel, mely reménységet hozott a nyomorúságban sínylődők számára. Azonban elnyomó erők követték. Olyan erők, melyeknek eltökélt szándéka volt, hogy egyetlen gyengéd pillantású gyógyító se ássa alá a Római Birodalom törvényeit és kultúráját. Az idegen azt mondta, azért jött, hogy megmentse az embereket. De talán épp ő az, aki megmentésre szorul...
Milyen kapcsolat állhat fenn e régmúlt események, valamint Abi és Kieran között? Miért próbálja az egyház olyan kétségbeesetten eltitkolni az emberek elől a történteket? A múltbeli hangok vajon félelmet keltők, vagy egy hosszú-hosszú ideje rejtőző titokra adhatnak választ?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632976815
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  470
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés