Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPhilip Carter: A csontoltár

-21%
Philip Carter: A csontoltár
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

"Nem kellett volna megölniük... hiszen nem ivott a csontoltárból"

San Franciscóban halálra késelnek egy hajléktalan asszonyt, aki már régóta számított erre a támadásra - rejtélyes utolsó szavai egy évtizedek óta eltemetett titokra utalnak, amely megváltoztatta a történelmet.
Galvestonban egy haldokló öregember hátborzongató titkokat gyón meg - "Nem az vagyok, akinek gondoltok" -, hogy figyelmeztesse a fiait a rájuk leselkedő veszélyekre.
Massachusettsben egy nagy hatalmú milliárdos és egy hidegvérű bérgyilkosnő szövetkezik egy súlyosan kompromittáló film megszerzésére.
Minden szál egy nőhöz vezet, aki évtizedekkel korában megszökött egy szovjet büntetőtáborból, és magával vitte egy ősi tudás titkát, amelyért a szereplők a lelküket is eladnák.
E veszélyes hálóba kerül bele a sorsa elől futó Ry O'Malley és Zoe Dmitroff, a San Franciscó-i ügyvédnő, aki rég halottnak hitt nagyanyjára ismer a megkéselt hajléktalan öregasszonyban.
A közel egy évszázadra visszanyúló véres macskaegér játék a fagyos szibériai tundrán indul, és ott is ér véget, miközben Párizstól Budapestig, Szentendrétől Szentpétervárig folyik a hajsza egy ősi ikonban elrejtett titok, és a megvédelmezésére hivatott őrzők nyomában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636895051
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  590
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés