Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Sam Eastland: A vörös cár szeme - Képes-e egyetlen ember megfejteni a Romanovok utolsó titkát?

-21%
Sam Eastland: A vörös cár szeme - Képes-e egyetlen ember megfejteni a Romanovok utolsó titkát?
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

A nagy terror idején...
Pekkala felügyelő - akit mindenki csak Smaragd Szemként ismert - egykor egész Oroszország leghíresebb detektívje, egyben a cár kedvence volt. Most azok tartják fogva, akik után egykor nyomozott.
Sok millió honfitársához hasonlóan a Gulagra küldik Szibériába, s a külvilág halottként tartja számon. Ám egyszer csak felcsillan a szabadulás reménye, ugyanis maga Sztálin bízza meg egy bűneset felgöngyölítésével. Feladata, hogy kiderítse, ki ölte meg valójában a cárt és a családját, valamint hogy megtalálja a cár titkos kincsét. A siker jutalma: a szabadság és az esély, hogy újra találkozhasson a nővel, akit feleségül akart venni, mielőtt a forradalom elszakította volna őket egymástól. A kudarc ára: halál.
Az érdekfeszítő krimi olvasása közben bepillanthatunk Sztálin paranoid és erőszakos Oroszországának színfalai mögé, Pekkala nyomozó személyében pedig egy összetett és lenyűgöző karaktert ismerhetünk meg. "A vörös cár szeme" mindazoknak tetszeni fog, akik élvezettel olvasták Tom Rob Smith világhírű bestsellerét "A 44. gyermek"-et.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632977218
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  336
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés