Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBarbara Wood: Az Álom idején

-25%
Barbara Wood: Az Álom idején
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A szép és igen fiatal Joanna Drury nagy reményekkel szállt partra az Estella nevű hajóról 1871-ben Melbourne kikötőjében. Ausztrália földjén sem rokon, sem ismerős nem várta, arra számított, pár hónap alatt felkutatja a szüleitől örökölt birtokát, és választ kap arra, miféle átok kísérte édesanyját, aki ezen a kontinensen született. A hónapokból évek lettek, és Joanna férjhez ment, gyermeke született, családjával a tehetősebb birkatenyésztő telepesek életét élte, ám rémálmaiban a Szivárvány Kígyó képe gyötörte őt is, akárcsak édesanyját. Vajon az ősi bennszülöttek hiedelme ad választ a kérdéseire? Esetleg édesanyjára és nagyanyjára egykor méregdalt énekeltek egy törzs tagjai? Talán az Álom idején élt bennszülött ősatyák énekútjai vezetik el őt nagyszülei bűnének színhelyére?
Partraszállása után tizenöt évvel Joanna maga indul el a kontinens felderítetlen középső része felé, hogy beteljesítse szülei sorsát, és bejárja a maga énekútját.
Minden megtalálható benne, ami egy igazi nyári olvasmányhoz kell: jól megírt jellemek, szerelem, kaland, rejtély és misztikum.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631187410
  Kiadó
  Móra Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  448
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés