Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Lionel Shriver: Ennyit erről

-21%
Lionel Shriver: Ennyit erről
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

Shep Knacker már régóta kuporgat a "Másvilágra": az akciós árfekvésű harmadik világba való idilli elvonulásra, ahol a dugipénze egy örökkévalóságig kitart. Ahol a Brooklyn és Queens közötti autópálya dugóit majd felváltja a "beszélgetés, a gondolkodás, a látás és a létezés" - na meg az elegendő alvás. Amikor váratlanul egymillió dollárért eladja lakásjavításokkal foglalkozó cégét, álma végre karnyújtásnyi közelségbe látszik kerülni. Glynis viszont, aki már huszonhat éve a felesége, végeláthatatlan kifogásokat eszel ki arra vonatkozóan, hogy éppen miért nem alkalmas az idő az utazásra. Belefáradván az általa alapított cégnél végzett rabszolgamunkába, Shep bejelenti, hogy ő bizony - vele vagy nélküle - nekivág, és egy bukolikus tanzániai szigetre költözik.
Az épp egy orvosi vizsgálatról érkező Glynisnek is vannak hírei: Shep nem mehet sehová, neki ugyanis feltétlenül szüksége van a férfi egészségbiztosítására. Egykettőre kiderül azonban, hogy a biztosításuk csak részben fedezi az asszony kezelésének horribilis költségeit, és Shep Másvilágra tartogatott pénzmagja hamarosan fogyatkozni kezd.
Az amerikai egészségügyi rendszer emberéletekben mérhető költséges voltát feltáró három mellékszállal gazdagított "Ennyit erről" nyomon követi egy házasság fenekestül való felfordulását, melynek során a halálos betegség váratlan lehetőségnek bizonyul a gyengédségre és az újra fellángoló intimitásra. A gyászos témára fittyet hányva Shriver lapozásra késztető energiával és száraz humorral ír, miközben azt a kérdést is feszegeti: mennyit ér egy emberélet?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636894702
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  450
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés