Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzebényi Ildikó: Tartozol

-25%
Szebényi Ildikó: Tartozol
2 000 Ft
Akció: 1 500 Ft1500
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
"A profik életüket teszik fel egy célra. Tudatosan választanak, tartanak irányt. Hozzájuk képest én ősember vagyok: ösztöneim, félelmiem, felerősödött észleléseim - érzelmeim visznek át egyik napról a másikra. Nem a mai sebességhez szoktam. Nem toronyházakhoz, betonhoz, száguldó autócsodákhoz, egymás eltiprásához, amikor a szellem, az erkölcs, a kultúra észrevétlen tűnik el, mint elhagyott kútban a tiszta víz.
Évezredekkel ezelőtt egymás párájában, a föld "földszagában", a nap sugaraiban az ember még fel tudott melegedni. Tudott élni, örülni, szeretni. Nem a pénz volt az istene.
Sokszor úgy érzem, mintha váratlanul csöppentem volna ide, akár egy időutazó. De a felettem álló transzcendens vezet naponta, s vigyáz rám. Döntéseimet mégis én hozom, (vállalva a következményeket), mint XXI. századi embertársaim, akiknek génjeibe van kódolva az alkalmazkodás. Talán ez hiányzik belőlem. Mégsem bánom, mert a mai felgyorsult, eltorzult világ, ez a fajta "fejlődés" számomra zsákutca, ahova nem tudok, nem akarok bemenni.
Maradok inkább barlanglakó, itt a XXI. században, mert tudom: maradt még emberi pára, csak össze kell kapaszkodnunk!" (a Szerző)
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639961302
  Kiadó
  Magyar Napló Kiadó; Írott Szó Alapítvány
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  104
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés