Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Amanda Quick (Jayne Ann Krentz): Az átok - Amanda Quick Álomfény-trilógiájának első könyve

-21%
Amanda Quick (Jayne Ann Krentz): Az átok - Amanda Quick Álomfény-trilógiájának első könyve
1 650 Ft
Akció: 1 304 Ft1304
Virtuális számla jóváírás: 17 Ft

Jack Winters alkimista ősök késői leszármazottja, aki veszélyes természetfeletti képességekkel rendelkezik. Különleges adottsága egy régi családi átok következménye.
Több mint háromszáz évvel ezelőtt egyik őse megalkotta az Égő Lámpát, egy titokzatos erővel bíró eszközt, amelynek kisugárzása azonban módosította feltalálójának genetikai állományát. Így ha egy Winters-utód ezt a genetikai átkot örökli, nem csupán félelmetes pszichikai erők birtokosává válik, hanem tébolyult szörnyeteggé is, aki veszett dührohamok és hallucinációk közepette pusztul el.
Jack úgy érzi, őrá is ez a sors vár, hacsak meg nem találja az Égő Lámpát - és a nőt, aki működtetni tudja azt. Ez a nő pedig nem más, mint Chloe Harper magándetektív, álomfényfejtő - az egyetlen, aki a lámpa energiájának segítségével vissza tudja fordítani az átalakulás folyamatát.
Miközben az átok beteljesedésének ideje egyre közeledik, egy mindenre elszánt gyilkosokból álló titkos társaság Chloe és Jack életére tör. Ám a fenyegető támadásoknál jobban megrémiszti őket az az elsöprő erejű, szenvedélyes szerelem, amely kettejük között ébred...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632032337
  Kiadó
  Maecenas Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés