Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Bret Easton Ellis: Királyi hálószobák

-21%
Bret Easton Ellis: Királyi hálószobák
2 900 Ft
Akció: 2 291 Ft2291
Virtuális számla jóváírás: 29 Ft

Huszonöt évvel Ellis első regénye, a Nullánál is kevesebb megjelenése után a történet folytatódik...

A szereplők ugyanazok, csak már nem gazdag fiatalok, hanem gazdag középkorú fazonok, akiknek az életéből valamikor régen egy regény és egy film készült. Clay azóta is haragszik a "szerzőre", aki annak idején ellopta a történetet, amit neki kellett volna megírnia.
Egyébként sikeres forgatókönyvíró; New Yorkból épp visszamegy Los Angelesbe, hogy részt vegyen az új filmje szereplőválogatásában, s aztán egyszer csak megint kapcsolatba kerül a régi branccsal: Blairrel, Trenttel, Rippel, Juliannel... Szó sincs barátságról: mint lassan kiderül, minden egyes találkozás, minden egyes gesztus mögött érdekek bújnak meg.
A szereplőválogatáson Clay belezúg egy fiatal színésznőbe, szerepet ígér neki, lefekteti - s aztán minden összekavarodik: a varázslatos szépségű lány csupa hazugság, csupa rejtély, és gyilkos indulatok kavarognak körülötte...

Bret Easton Ellis ugyanabban a szikár, szenvtelen és mégis felkavaró stílusban írta meg legújabb könyvét, mint amellyel annak idején egy csapásra egy új nemzedék kultikus írója lett.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789630790604
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  224
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés