Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Scott Lynch: Locke Lamora hazugságai

-21%
Scott Lynch: Locke Lamora hazugságai
3 699 Ft
Akció: 2 922 Ft2922
Virtuális számla jóváírás: 37 Ft

Camorr városa épp olyan, mint középkorunk Velencéje - leszámítva furcsa és felkavaró épületeit, melyeket egy ősi, idegen faj emelt, az árnyékukban megbúvó méregkeverő fekete alkimistákat és a mindenki által rettegett varázslókat. Ebben a városban él az ifjú Locke Lamora, aki csak annyiban emelkedik Camorr több százezer lakója fölé, hogy bármelyiküket bármikor képes becsapni művészetté fejlesztett szélhámosságával.
Senki sem sejti, hogy a legendás Camorr Tövise, a legyőzhetetlen kardvívó, a szegények barátja, a mestertolvaj, akinek a falak sem jelentenek akadályt, nem más, mint a jellegtelen külsejű, a víváshoz alig értő Locke Lamora. és bár valóban a gazdagoktól lop - hiszen ki mástól lenne érdemes? -, a szegények soha nem látnak a zsákmányból egyetlen rezet sem. Locke ugyanis kizárólag saját magának, valamint szorosan összetartó csapatának, az Úri Csirkefogóknak dolgozik.
Camorr ősi városának szeszélyes és színes alvilága az egyetlen hely, amit a tolvajbanda tagjai valaha otthonukként ismertek, ám most egy titokzatos háború darabokra szaggathatja ezt a világot. Locke és barátai gyilkos játszmába keverednek, és hirtelen a puszta létükért kell küzdeniük...

A "Locke Lamora hazugságai" mesterien ötvözi az urbánus fantasy gazdag képzelőerejét a kalandregények könnyedségével, szórakoztató és nemegyszer megrázó élményt nyújtva az újdonságra vágyó olvasóknak.

"Friss, eredeti, lebilincselő mese egy ragyogó, új szerző tollából."
George R. R. Martin

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632977171
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  560
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés