Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHosszú Gábor - Keresztes Péter: VHDL-alapú rendszertervezés

-25%
Hosszú Gábor - Keresztes Péter: VHDL-alapú rendszertervezés
5 600 Ft
Akció: 4 200 Ft4200
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

E könyv célja megismertetni az olvasót az elektronikai áramkörök és rendszerek tervezésének egy nagyon jól használható eszközével, amely leíró nyelvként szolgál a különböző tervező rendszerek bemenetéhez.
Az elektronikai rendszertervezés szakterületére jellemző, hogy állandó fejlődésben, átalakulásban van - nap mint nap jelennek meg olyan új igények, amelyeket csak az eddiginél összetettebb digitális rendszerrel lehet kielégíteni. Mindezek motorja a technológiai fejlődés, amely a mikroelektronikai eszközök jellemzőinek folyamatos javulásában nyilvánul meg.
Ez a könyv segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik valamilyen digitális elektronikai vagy mechatronikai rendszert szeretnének kifejleszteni, továbbá tankönyvként szolgál a VHDL-lel kapcsolatos egyetemi, főiskolai képzések keretében tartott tantárgyakhoz, de felhasználható más tanfolyamok keretében, továbbá azok számára is, akik egyénileg kívánnak ezzel a témakörrel megismerkedni.
A könyvnek a fentieken kívül célja a VHDL-alapú rendszertervezés magyar szaknyelvének fejlesztése is. Egyes esetekben tudatosan alkalmaztunk szenvedő szerkezetet, mivel a legfontosabb cél az volt, hogy a könyv nyelvezete tömör legyen. A mai felgyorsult korban ugyanis akkor lehet a nyelvünket megőrizni és fejleszteni, ha az alkalmazkodik a jelenlegi követelményekhez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639863248
  Kiadó
  Szak Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  248
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés