Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSomogyi Edit: Gazdasági számítások Excel 2007-ben

-20%
Somogyi Edit: Gazdasági számítások Excel 2007-ben
1 680 Ft
Akció: 1 340 Ft1340
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ez a könyv azoknak készült, akik kíváncsiak arra, hogy mikor nyereséges a befektetés, és mikor térül meg a beruházás. Összehasonlíthatják két cég szállítóértékelését, és optimális gyártási költséget számolhatnak lehetőségelemzéssel. Kisvállalkozók mérleget készíthetnek, amelyből mutatók és arányszámok alapján értékelhetik eredményességüket. Útelszámolás segítségével nyilvántarthatják a havi szállításokat, elemezhetik az üzemanyag felhasználását. Mérlegelhetik azt, hogy nagyobb mennyiségű terméknél érdemes-e raktárhelyiséget bérelni, vagy csak piacra termelni.
Makró segítségével pár gombnyomással elkészíthető egy termék MRP táblája. Adózók számára készült a pár soros makró, amely bevételek és költségek alapján kiszámolja, hogy mennyi a jövedelem, az adókulcs és az adó. Akik figyelemmel szeretnék kísérni a tőzsdeforgalmat, párbeszédpanelek segítségével elemezhetik a részvények változását.
Érdekes kalandozás és problémamegoldás vár azokra, akik elolvassák és kipróbálják a könyvben található feladatokat. Ajánlom minden kreatív vállalkozónak, aki nem elégszik meg egyszerű megoldásokkal, hanem új oldalát szeretné megismerni az Excel 2007 táblázatkezelő programnak.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638762955
  Kiadó
  Jedlik Oktatási Stúdió
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  156
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés