Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekZalaba Zsuzsa: Titokzatos kopogás / The mystery of the attic

-25%
Zalaba Zsuzsa: Titokzatos kopogás / The mystery of the attic
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!
"Izgalmas vállalkozás elmerülni egy káprázatos, érdekfeszítő, és mindennek a tetejébe humorral fűszerezett, derűs történetben. Ki ne vágyna efféle ínyenc falatra, egy gyermekeknek szánt, de felnőtteknek is élvezetes olvasmányra?
A jó gyermekkönyveket szülőknek és nagyszülőknek írjuk abban bízva, hogy ha nekik tetsző, és jó ízlésüknek is megfelel, bízvást számíthatunk arra, hogy gyermekeik kezébe adják, vagy ha arra még éretlenek, akkor olvasnak belőle, mi több. Végigolvassák az egész történetet.

Csutkamanót nem tegnap ismertük meg: Zalaba Zsuzsa néhány éve ismertetett össze bennünket ezzel a csudapofa figurával. Csutkamanó azóta is lelkes jó barátja a gyerekeknek, a gyermekek pedig jó barátai lettek Csutkamanónak. Ezt a történetet elsősorban az általános iskolásoknak ajánlom. Akik beszélik és olvassák az angol nyelvet, különös élvezetben részesülhetnek.
Nosza, gyermek-lelkű szülők, ajánlom ezt a zaftos, ám annál inkább kincsértékű történetet. Mindannyian tanulhatunk belőle, és visszasírhatjuk együtt az elveszett játékainkat." (Nagy Bandó András)
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol
  ISBN
  9788089459124
  Kiadó
  Median
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  48
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés