Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekE.J. Allibis: Unika - Az Élet Lángja

-25%
E.J. Allibis: Unika - Az Élet Lángja
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2018.10.16   Visszavonásig érvényes!

Három tizenöt éves fiatal életét egy csapásra felforgatja néhány rejtélyes és aggasztó eset. Kérdéseikre egy kivételes professzor ad választ, aki ráébreszti őket a hihetetlen igazságra: egyikük angyal, noha nem tud róla. Sőt azt sem sejti, hogy a szívében őrzi az Élet Lángját, az univerzum irányításáért felelős, két Alapvető Létező egyikét. Vajon ki az angyal a három fiatal közül? Mi a története? Miért viseli a Lángot a szívében? És mi lesz a sorsa?
A fiatalok hamarosan valóságos hajtóvadászat közepébe csöppennek, majd két különleges teremtmény ejti rabul őket. Nem sok idő telik kel, és mindannyian egy másik dimenzióban találják magukat, Sefirában, az angyalok csodálatos völgyében.
Itt végre kiderül, melyik fiatal hordja magában az Élet Lángját, és Sefira vendégei osztoznak az elbűvölő angyal, Unika különleges sorsában, aki önfeláldozóan harcol az emberiség javáért. Az egymást követő, váratlan események és izgalmasnál izgalmasabb fordulatok az Adlivunhoz vezetnek, a megjósolhatatlan és bizonytalan kimenetelű mitikus harchoz, amelyet a Jó és a Rossz vív egymással.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789631189230
  Kiadó
  Móra Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  512
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés