Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Max Allan Collins: CSI: Kígyószem - Helyszínelők - Las Vegas

-21%
Max Allan Collins: CSI: Kígyószem - Helyszínelők - Las Vegas
2 590 Ft
Akció: 2 046 Ft2046
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Boot Hill, a legendás nevadai kisváros - ahol egykor Wyatt Earp és Doc Holliday is megfordultak - éli megszokott életét a rekkenő hőségben. Csupán a motoros bandák fesztiválja hoz némi változatosságot. A Four Kings kaszinóban is csendben zajlanak az események - a turisták a játékasztaloknál ülnek, hogy szerencsét próbáljanak - ám hirtelen berobban két rivális motoros banda, hogy leszámoljanak egymással és rövid idő alatt csatatérré változtatják a játéktermet. Kész csoda, hogy csak két emberéletet követelt az összecsapás. Catherine Willows CSI csapatából hiányzik néhány ember - szabadnapjukat töltik -, ezért az éppen szolgálaton kívüli csapat is „besegít” Gil Grissom vezetésével. A helyszínre érve hamar kiderül, hogy az egyik áldozat maga Valpo, a Ragadozók motoros banda vezére, a másik pedig egy fiatal lány, a kaszinó alkalmazottja.
Vajon a tűzharc hevében lőtték meg őket ... vagy netán célzatos leszámolás volt? Warrick Brown CSI nyomozó békés természete ellenére ma nagyon dühös - a szabadnapjáról rendelték be szolgálatra, így aztán elszalasztott egy ígéretes randit. Társával, Greg Sandersszel együtt mindjárt egy gyanús öngyilkossági ügy kellős közepén találja magát. És ez még csak a kezdet...
Az igazság kiderítéséhez minden tudásukra szükség van, a legapróbb körülmény sem kerülheti el figyelmüket ... ehhez pedig éles szem kell, mint egy KÍGYÓÉ!
A NÉPSZERŰ CSI CSAPAT ÚJABB VÉRFAGYASZTÓ KALANDJA!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789633053096
  Kiadó
  JLX Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  320
  Tömeg [kg]
  0
  Virtuális számla jóváírás
  26 Ft
Webáruház készítés