Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChristopher Reich: A megtévesztés szabályai

-26%
Christopher Reich: A megtévesztés szabályai
3 200 Ft
Akció: 2 364 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"A Kísértet a mozdulatlan test fölé hajolt, és a hangtompítót a mellkashoz nyomva keresztüllőtte a férfi szívét."

Dr. Jonathan Ransom, az Orvosok Határok Nélkül sebésze a Svájci-Alpokban síel a feleségével, a jótékonysági szervezet adminisztratív munkatársával. Emma balesetet szenved: eltörik a lába - ráadásul vihar közeleg. Férje segítségért siet, de mire visszaér a hegyimentőkkel, az asszonyt egy száz méter mély gleccserhasadék alján, halva találják. Nem tudják kiemelni.

Huszonnégy órával később Jonathan egy feleségének címzett borítékot kap a szállodában, benne két csomagmegőrzőjegy. Semmit sem értve elmegy a poggyászért a landquarti vasútállomásra - ahol érthetetlen módon rátámad két svájci rendőr. Jonathan önvédelemből megöli az egyiket, s aztán nincs más választása, menekülnie kell. Hamarosan arra is rádöbben: egyetlen esélye az életben maradásra, ha kideríti, miféle szörnyű titok lappangott a felesége életében.

Christopher Reich amerikai író 1961-ben született Tokióban. Eddig három regényt írt Jonathan Ransom kalandjairól, s nemsokára megjelenik a negyedik is. A megtévesztés szabályait magyarul A bosszú szabályai követi majd - hamarosan.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630795159
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  664
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  460 g/db