Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Nicole Jordan: Az ördögi herceg

-21%
Nicole Jordan: Az ördögi herceg
2 599 Ft
Akció: 2 053 Ft2053

Izzik a szenvedély Nicole Jordan Szerelmi csatározások c. sorozatának fantasztikusan élvezetes, befejező részében.

Két évvel szeretett vőlegénye halála után Tess Blanchard végre elhatározza, hogy megnyitja szívét és esélyt ad egy új szerelemnek. Ezért derült égből villámcsapásként éri, hogy egy fenyegető botrány miatt kénytelen feleségül menni félelmetes ellenségéhez, Ian Sutherlandhoz, Rotham hercegéhez. A lány számára elképzelhetetlen, hogy valaha is megszeresse a rendkívül arrogáns, de ellenállhatatlanul csábító nemesembert. A helyzetet súlyosbítja, hogy Rotham botrányos múltjában Tess olyan titkokra bukkan, melyek miatt Londonból a férfi távoli kastélyába, Cornwallba menekül.
Ian, aki már évek óta sóvárog a lány után, felháborodva veszi tudomásul, hogy az előkelő társaság azt hiszi, ő üldözte el maga mellől hitvesét, és mindannyian igyekeznek védelmezni Tesst. Természetesen a házaspár vehemens rivalizálása tüzes, gyönyörteli éjszakákat eredményez. Az eseményeket tovább bonyolítja, hogy Ian kastélyában egy rejtélyes szellem kísért, miközben Tess igyekszik a házasságközvetítő szerepét játszani, hogy összeboronálja barátnőjét annak gyerekkori szerelmével.
De a szüntelenül csatározó, kényszerházasságban élő felek közötti lángoló szenvedély átalakulhat-e felhőtlen boldogsággá és örökké tartó, hitvesi szerelemmél?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639803503
  Kiadó
  Victoria Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  328
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés