Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Azon vásárlónk, akiknek folyamatban lévő személyes átvételes rendelése van, 2020. március 20-án péntekig még átvehetik a rendeléseiket.

2020. március 21-től az egészségügyi vészhelyzet elmúltáig nem lesz lehetőség a rendeléseket személyesen átvenni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv RészletekMingmei Yip: Szirmok az égből

-26%
Mingmei Yip: Szirmok az égből
3 790 Ft
Akció: 2 796 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A "Barackvirág Pavilon" szerzőjének újabb, érzéki és lírai regénye, mely napjainkban játszódik. Szól Keletről és Nyugatról, szól a valós életről és a szív dolgairól. Bepillantást enged az egzotikus kínai kultúrába, a buddhizmus világába.
Meng Ning élete tizenhárom évesen egy csapásra megváltozik, mert véletlenül beleesik egy kútba. Egy buddhista apáca segítségével szerencsésen megmenekül. Ennek az élménynek a hatására a buddhizmus bűvöletébe kerül - sok időt tölt az Aany Lótusz templomban, összebarátkozik az apácákkal, tanulmányozza a kultúrát, a művészeteket, a misztikus tanításokat.
Meng Ming elhatározza, hogy ő is apáca lesz. Úgy érzi, ez ad számára esélyt arra, hogy irányíthassa a sorsát, és a zene, a művészet, a költészet oázisában élhessen - távol szülei boldogtalan, civakodással teli házasságától.
A következő tíz évben a párizsi Sorbonne-on tanul a kínai művészetekről és irodalomról - ahol társa lesz egy titokzatos buddhista apáca. Ekkor elzárkózik a férfiaktól, és végleg úgy dönt, apáca lesz.
Visszatér Hong Kongba, de tűz üt ki a kolostorban. Egy fiatal, jóképű és a keleti kultúrához erősen vonzódó amerikai orvos menti ki a tűzből. A férfi sosem tapasztalt közelsége felkelti a fiatal nő érdeklődését. Ahogy kapcsolatuk egyre intimebbé válik, Meng Ning rádöbben arra, hogy választania kell az érzéki és a spirituális világ, a lelki szerelem és a testiség között.
Vajon sikerül-e neki álmát megvalósítania, vagy az élet hozta kihívások letérítik az útjáról...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639711754
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  368
  Tömeg
  500 g/db