Nyitva tartás

Átvételi pontunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat, vasárnap zárva!

Cím: 1067. Bp. Eötvös utca 9.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMingmei Yip: Szirmok az égből

-26%
Mingmei Yip: Szirmok az égből
3 790 Ft
Akció: 2 796 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

A "Barackvirág Pavilon" szerzőjének újabb, érzéki és lírai regénye, mely napjainkban játszódik. Szól Keletről és Nyugatról, szól a valós életről és a szív dolgairól. Bepillantást enged az egzotikus kínai kultúrába, a buddhizmus világába.
Meng Ning élete tizenhárom évesen egy csapásra megváltozik, mert véletlenül beleesik egy kútba. Egy buddhista apáca segítségével szerencsésen megmenekül. Ennek az élménynek a hatására a buddhizmus bűvöletébe kerül - sok időt tölt az Aany Lótusz templomban, összebarátkozik az apácákkal, tanulmányozza a kultúrát, a művészeteket, a misztikus tanításokat.
Meng Ming elhatározza, hogy ő is apáca lesz. Úgy érzi, ez ad számára esélyt arra, hogy irányíthassa a sorsát, és a zene, a művészet, a költészet oázisában élhessen - távol szülei boldogtalan, civakodással teli házasságától.
A következő tíz évben a párizsi Sorbonne-on tanul a kínai művészetekről és irodalomról - ahol társa lesz egy titokzatos buddhista apáca. Ekkor elzárkózik a férfiaktól, és végleg úgy dönt, apáca lesz.
Visszatér Hong Kongba, de tűz üt ki a kolostorban. Egy fiatal, jóképű és a keleti kultúrához erősen vonzódó amerikai orvos menti ki a tűzből. A férfi sosem tapasztalt közelsége felkelti a fiatal nő érdeklődését. Ahogy kapcsolatuk egyre intimebbé válik, Meng Ning rádöbben arra, hogy választania kell az érzéki és a spirituális világ, a lelki szerelem és a testiség között.
Vajon sikerül-e neki álmát megvalósítania, vagy az élet hozta kihívások letérítik az útjáról...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639711754
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  368
  Tömeg
  500 g/db