Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJayne Ann Krentz: Holdfénypart

-25%
Jayne Ann Krentz: Holdfénypart
2 900 Ft
Akció: 2 175 Ft2175
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Oregon állam vadregényes, zord tengerpartján fekszik egy bájos kisváros, Holdfénypart. Sok-sok évvel ezelőtt innen indult el szerencsét próbálni az üzleti világban két fiatalember. Barátok voltak, aztán egy nő miatt ellenségek lettek.
Utálják egymást.
A gyerekeik is utálják egymást.
Hannah Harte-tól és Rafe Madisontól, a legifjabb nemzedéktől is elvárják, hogy utálják egymást. Egyikük sem szereti azonban, ha megmondják nekik, mit csináljanak, ráadásul összeköti őket egy különös tengerparti éjszaka emléke - útjaik mégis hosszú időre elválnak.
Egy meglepő örökség hozza őket vissza Holdfénypartra. Hannah időközben felépítette a maga sikeres esküvőszervező cégét, Rafe pedig... nos, ő sokféle területen kipróbálta magát. Távollétük alatt Holdfényparton nemigen változott semmi, megoldatlan maradt az a bűntény is, amelyhez bizonyos értelemben mindkettőjüknek köze volt, és amelynek szálait most közös erővel próbálják felgöngyölíteni. A nyomozásról bebizonyosodik, hogy korántsem veszélytelen vállalkozás, de kiderül még valami más is.
Egyáltalán nem utálják egymást. Sőt...

A Holdfénypart-trilógia első kötetét tartja kezében a kedves Olvasó. Jayne Ann Krentz, a modern románc koronázatlan királynője engedett végre rajongói kérésének, és folytatásos regényt írt. Három kötetben mesél az egymással hadban álló Harte és a Madison család tagjairól, akiknek története bővelkedik romantikában, cselszövésben és váratlan fordulatokban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630792967
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés