Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFelcser Hanna: Egy jógi a vasfüggöny mögött - Svami Purna jógi Magyarországon

-25%
Felcser Hanna: Egy jógi a vasfüggöny mögött - Svami Purna jógi Magyarországon
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Ez a rendkívül olvasmányos könyv a világhírű jógi, Svami Purna magyarországi látogatásait és a körülötte kialakult csoport működését bemutató különlegesen izgalmas napló.
Svami Purna, akinek több műve (Az igazság szabaddá tesz, Bölcs életvitel 1-2, Purna jóga... stb.) Magyarországon is megjelent, indiai filozófusok és uralkodók családjába született. Önként feladta jólétét, hogy szigorú, nélkülözésekkel teli életmódot folytasson a Himalája hegyei közötti barlangokban és erdőségekben. Hosszú felkészülés után kezdett el tanítani szerte a világon. A szanszkrit nyelv mestere, az orvostudomány, a pszichológia, a filozófia és az irodalom doktora, valamint számtalan elismerő cím tulajdonosa. Míg sok keleti tanító inkább Nyugaton lelt sikerre, ő azon kevesek egyike, akiket Indiában is mélyen tisztelnek.
A jógi magyar tanítványa, Felcser Hanna 1979 és 2000 között vezette naplóját, amely személyes és őszinte írás. Egyben a rendszerváltásról és a hatalmi rendszerek vallási-spirituális kérdésekhez való hozzáállásáról szóló kordokumentum. Az író a híres jógi és követői között lezajlott számtalan mély értelmű párbeszédet is megörökített. Így ez a mű különleges betekintést nyújt a rendszerváltás idején létrejött spirituális csoport életébe. Figyelmébe ajánljuk a spiritualitás, illetve a rendszerváltás és a spiritualitás kapcsolata iránt érdeklődőknek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789630696487
  Kiadó
  Pilis Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  222
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés