A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Az agresszióról és a sikerkereső emberről

Szerző Mohás Lívia
 Az agresszióról és a sikerkereső emberről

Az agresszióról és a sikerkereső emberről

Szerző Mohás Lívia
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2012
ISBN:
9789632481999
Kiadó:
Saxum Kiadó
Oldalszám:
232
Tömeg
500 g/db

"Az agresszivitás Isten adta tulajdonságunk, mint az étvágyunk vagy vérmérsékletünk. Önmagában se nem jó, se nem rossz. Attól lesz ilyen vagy olyan, amilyen motivációból, amilyen céllal és amilyen módon használjuk.
Az agresszivitás ott lapul legtöbb ember, különösen a sikerkereső ember személyiségében, akkor is, ha ez kívülről nem látható. Mi, európai lelkek sikerkeresők és agresszívek vagyunk. Jó modorral, simulékonysággal, iskolázottsággal finoman eltakarhatjuk magunkat és sokféle maszkot viselhetünk, de az álarc mögött ott lapul ugrásra készen az agresszivitásunk.
Ha a személyiség egyáltalán nem lenne erőszakos, akkor csak kóvályogna, lengedezne, mint az ökörnyál az égen, akkor aligha érne el bármit is, legfeljebb ölébe pottyanna valami sikerféle. Úgy is mondhatjuk, ha az életerő hiányos, akkor a lélek erőtlen. Mert az életerő és az agresszió voltaképp ugyanaz: energia. Jól látható ez az újszülötteknél. Az életerős baba úgy ordít, mint a fába szorult féreg, agresszívan harsog. Amelyik csak nyiszog és nyöszörög, hát… annál csak reménykedhetünk, hogy idővel majd feldúsul benne az életerő.
Jól kellene használni ezt az energiakészletet!
Ehhez ad segítséget a könyv. Ismereteket nyújt az agresszióról, beszél a kiváltó okokról, a testbe süllyesztett agresszióról és következményeiről, azokról, akik saját agressziójuktól szenvednek, hangsúlyozza az önismeretet, az önnevelést és az öngyógyítást. Kitér személyiségünk árnyékára, a sötét oldalunkra, és arra is, hogy kiélni vagy fékezni kellene-e agressziónkat.
A könyv második része néhány ismert sikeremberről szól. Mike Tysonról, az ökölvívóról, Lady Diana hercegnőről és Avilai Terézről, a szent apácáról. Érdekes és a maguk területén nagyszerű sikereket értek el, itt személyiségük elemzéséről olvashatunk." (a Szerző)

28%
2 800 Ft
2 016 Ft
Kezdete: 2020.09.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Mohás Lívia
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK