Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. David Brunner - Sam Stall: A kutya - Felhasználói kézikönyv - Használati útmutató, problémamegoldás, hasznos tanácsok a mindennapi gondozáshoz

-21%
Dr. David Brunner - Sam Stall: A kutya - Felhasználói kézikönyv - Használati útmutató, problémamegoldás, hasznos tanácsok a mindennapi gondozáshoz
3 800 Ft
Akció: 3 002 Ft3002
Virtuális számla jóváírás: 38 Ft

"Ő sétáltat engem vagy én sétáltatom őt? Ugatás egész éjjel! Pisifoltok a szőnyegen! Torkig vagyok már az egésszel! A kutyafáját, fogalmam sincs, mit csináljak ezzel az ebbel! Miért nem mellékeltek a kutyámhoz használati útmutatót?"
Szinte minden kutyatulajdonos került már hasonlóan nehéz helyzetbe a kedvencével. Mostantól azonban vége a bosszantó kutyacsínyeknek: elkészült a kézikönyv, amely lépésről lépésre vezeti be az olvasót a kutyatartás rejtelmeibe. A könnyen érthető utasítások és a hasznos, gyakorlatias ábrák segítségével végre urai lehetünk a helyzetnek otthon.
Ha nem tudjuk, milyen kutyafajtát válasszunk gyermekeink mellé, ha aggodalmaskodunk kedvencünk nedves orra miatt, ha meg akarjuk tanítani őt bizonyos feladatok végrehajtására, a nemzetközi hírű állatorvos, Dr. David Brunner és az elismert író, Sam Stall könyvéből választ kapunk kérdéseinkre.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639954403
  Kiadó
  Grimm Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés