Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDavid Baldacci: Az elnök családja

-21%
David Baldacci: Az elnök családja
3 600 Ft
Akció: 2 844 Ft2844
Virtuális számla jóváírás: 36 Ft

Az amerikai elnök nyaralójában, Camp Davidben gyerekzsúr zajlik, a first lady unokahúga ünnepli tizenkettedik születésnapját. Remekül érzik magukat a résztvevők, ám a nap szörnyű véget ér: a kislányt elrabolják, édesanyját meggyilkolják. A titkosügynökből lett két magánnyomozó, Sean King és Michelle Maxwell történetesen éppen ott tartózkodnak, de nem akarnak belekeveredni az ügybe és magukra haragítani az FBI-t. A first ladyt különös, régi kapcsolat fűzi Seanhoz, akit végül rábeszél, hogy kutassák fel az elrabolt kislányt. Miközben Michelle még gyermekkora démonaival küzd, a páros nekilát a nyomozásnak, ám mindenütt falakba ütköznek, és egyre érthetetlenebbé válik az eset. A teljesítőképességük határáig hajszolják magukat, mert mindkét oldalon különféle erők sorakoznak fel ellenük, és egyre nehezebb eldönteni, ki a barát, és ki az ellenség.

Újra találkozhatunk a Sean King-Michelle Maxwell párossal, akik az "Órajáték", a "Tizedmásodperc" és az "Agytröszt" főszereplői voltak. David Baldacci regényei sorra felkerültek a New York Times sikerlistájára, könyveiből kilencvenmillió példányt adtak el nyolcvan országban, negyven nyelven, így ma ő az egyik legnépszerűbb író a világon.

"Baldacci abban a legjobb, hogy borzongat, izgalomba hoz, feszültséget teremt. A regény csupa meglepetés az elejétől a végéig." (Columbus Telegram)

 

 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630794718
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  592
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés