Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekImre Kálmán: "Génmódosított" őstörténelem

-25%
Imre Kálmán: "Génmódosított" őstörténelem
2 490 Ft
Akció: 1 870 Ft1870
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az ember őstörténete manapság nagyon sok szerzőt foglalkoztat. Az "out of Afrika" elmélet, az Afrikából való származás ma a legszélesebb körben elfogadott tudományos elmélet az ember eredetét illetően.
A "Génmódosított" őstörténelem ezt az elméletet világítja meg a legújabb humángenetikai vizsgálatok eredményeivel, valamint a Biblia őstörténeti részének segítségével. Megvizsgálja az ember útját Afrikából a lehetséges útvonalak figyelembe vételével, és a fő elágazási pontoknál kialakult mutációk ismeretében megkísérli megrajzolni a kontinensek benépesülésének folyamatát.
A kötet a legújabb kutatási eredményeken alapul: felhasználja az európai emberekre vonatkozó Y kromoszóma vizsgálatok bizonyítékait, valamint a régészet és az antropológia eredményeit. A Biblia elemzésével meglepően újszerű magyarázatot ad az Afrikából származó ragozó ősnyelv mellett az indoeurópai nyelvek és az indoeurópai nyelvet beszélő népesség kialakulására, mindeközben természetesen kitér a magyarság őseinek sokat vitatott kérdésére, továbbá a magyar nyelvre vonatkozóan is szokatlan elmélettel áll elő.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789637014420
  Kiadó
  HUN-idea
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  200
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés