Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLisa Pasold: Las Vegas patkányai - Amikor a szegénységből a póker jelenti az egyetlen kiutat

-50%
Lisa Pasold: Las Vegas patkányai - Amikor a szegénységből a póker jelenti az egyetlen kiutat
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft1500
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A múlt század harmincas éveiben Vancouver még jelentéktelen, isten háta mögötti város Kanada nyugati partján. Ott él a szegény sorban tengődő, apró termetű, jelentéktelen külsejű, egy szálloda mosodájában robotoló kamaszlány, Millard Lacouvy.
Élete szürke egyhangúságban telne, ha nem volna valami, ami kiemeli környezetéből, s különössé teszi. De van ilyen, éspedig a póker. Millard jól pókerezik, nagyon jó, úgy, ahogyan csak kevesen, s nem is akar mással foglalkozni.
Mindent egy célnak rendel alá, s egy olyan korban, amikor a nők élete nagyrészt az otthonteremtésre és gyereknevelésre korlátozódik, ő elszántan nekivág a férfiak világának. Céltudatosan halad előre, nem hagyja, hogy a kártyát és önállóságát bárki elvegye tőle.
Egy idő után otthagyja a mindig erős, nyirkos, szürke Vancouvert, s Las Vegasba megy, ahol a gengszterek építette, Bugsy Siegel vezette híres-hírhedt Flamingo kaszinó-szállodában vállal munkát. A II. világháború utáni években a nevadai sivatagból kinövő város csábító terep, számos lehetőséget kínál, de egyben veszélyes hely is. Csillogása megtévesztő, csak az erősek maradhatnak benne talpon, s Millardnak kemény próbákon keresztül kell megtanulnia, hogyan maradjon erős.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636353940
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  544
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés