Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLuisa Hartmann: The Haunted Castle of Loch Mor / A Loch Mor-i kísértetkastély

-21%
Luisa Hartmann: The Haunted Castle of Loch Mor / A Loch Mor-i kísértetkastély
1 690 Ft
Akció: 1 335 Ft1335

Unokatestvéreivel és nagynénjével Bogi Skóciába utazik a Skót-felföldi Játékokra. Egy régi, különleges hangulatú, tóparti kastélyszállóban szállnak meg. A nyugodtnak ígérkező nyaralás azonban váratlan fordulatot vesz: Alistair, a fura gondnok gyanús viselkedése, a Loch Mor-ról keringő rémtörténet és az éjjelenként hallható szörnyűséges hangok egy percre sem hagyják nyugodni a gyerekeket. Bogi fedezi fel elsőként: a kísérteties zajok mintha a mélyből jönnének... Így aztán elhatározzák, hogy lesz, ami lesz - a rejtélyes ügy végére járnak.
Ha már több mint egy éve tanulod az angolt, Lizával együtt Te is átélheted a szerelem szépségeit és buktatóit. És ha bizonytalan vagy egy-egy angol szó jelentésében, aggodalomra semmi ok: az oldalakon található szójegyzék a segítségedre lesz.

Köztudott, hogy a kétnyelvű olvasmányok fontos szerepet tölthetnek be a nyelvtanulásban. A gyerekek számára azonban most első ízben készültek olyan kiadványok, melyek érdekesek, és tartalmazzák a tanulók nyelvi szintjének megfelelő szókincset idegen nyelven. Mindezt teljesen új formában: az angol szavak, kifejezések és mondatok beleépülnek a magyar szövegbe. A magyar szövegkörnyezet az olvasót segíti az angol szöveg megértésében. A teljes sikerélményhez pedig a megadott szójegyzék is a nyelvtanuló segítségére lesz.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  angol
  ISBN
  9789639954342
  Kiadó
  Grimm Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  144
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés