Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Julie Garwood: Tűz és jég

-21%
Julie Garwood: Tűz és jég
1 990 Ft
Akció: 1 572 Ft1572
Virtuális számla jóváírás: 20 Ft

Julie Garwood izgalmas, szenvedéllyel és kalandokkal teli romantikus krimijében ismét találkozhatunk a népszerű Halállista hőseivel.
Sophie Rose, a kemény és elszánt újságíró apja Bobby Rose, a nyájas, elbűvölő és jóképű úriember, aki azonban történetesen hírhedt tolvaj is. Amikor a neves chicagoi napilap, ahol Sophie dolgozik, ragaszkodik hozzá, hogy írjon egy expozét szélhámos apjáról, a lány megtagadja, otthagyja az állását, és egy kisebb lapnál helyezkedik el. Itteni munkája során nagy bűnügyek helyett kénytelen beérni helyi hírességekkel, mint például az öt kilométeres futóversenyek többszörös győztesével, akinek egyik ismertetőjegye egy bolondos piros zokni.
Mindössze ez a piros zokni, Sophie névjegyével a belsejében az, amit William Harrington, a futóbajnok után találnak, akit az alaszkai Prudhoe Bayben ér a szörnyű halál. Az alaszkai rendőrök tudni szeretnék, miért vitte magával Harrington Sophie névjegyét. A csalhatatlan szimatú Sophie egy jó sztori reményében útnak indul északra.
Nem is sejti azonban, hogy útja során milyen veszélyek leselkednek rá. Egy sikertelen merénylet után az FBI testőrt állít mellé a nyers, ám roppant vonzó Jack MacAlister személyében. A zord alaszkai vidék megpróbáltatásai közepette amolyan kénytelen-kelletlen szövetséget kötnek egymással, amelyet tovább bonyolít feltámadó érzéki vágyuk. Hamarosan azonban rá kell döbbenniük, hogy az életük forog kockán, mert ellenfeleik semmitől sem riadnak vissza, hogy megőrizzék titkukat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636893859
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  344
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés