Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák - Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk

-25%
Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák - Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789636894122
    Kiadó
    Gabo Könyvkiadó
    Kiadás éve
    2010
    Oldalszám
    176
    Kötésmód
    kemény kötés
    Tömeg
    680 g/db
Webáruház készítés