Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek



Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák - Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk

-21%
Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák - Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk, aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

A jó késtechnika a legfontosabb alkotóelem minden recepthez. Annak ismerete, hogy melyik kés a megfelelő az egyes feladatokhoz, és azt hogyan használjuk, könnyebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a főzést. Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segítséget nyújt a megfelelő kés kiválasztásában, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789636894122
    Kiadó
    Gabo Könyvkiadó
    Kiadás éve
    2010
    Oldalszám
    176
    Kötésmód
    kemény kötés
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés