Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Ray Loriga: Égből pottyantak

-21%
Ray Loriga: Égből pottyantak
1 900 Ft
Akció: 1 501 Ft1501
Virtuális számla jóváírás: 19 Ft
"Ha az ember bátyja megöl valakit, az elég kemény", mondja a történet narrátora, aki az anyjával együtt valóságos médiasztár lett, miután a testvére lelőtt egy biztonsági őrt. Hogy miért? Mert talált egy pisztolyt, amelyben ráadásul három golyó is volt, és a biztonsági őr ok nélkül szemétkedni kezdett vele. Aztán beugrott egy kocsiba, amelyben hátul egy fiatal lány ült... és vele együtt elhajtott.

S miközben őt a rendőrség üldözi, az öccsét és az anyját a tévések meg az újságírók: ez az új nagy sztori - ráadásul a gyilkos fiú gyönyörű, mint ahogy az anyja is, akinek egy magazin még azt is felajánlja, hogy meztelen képeket közölne róla.

A fiú - már a lány nélkül, akivel elvesztette a szüzességét, s akibe talán bele is szeretett - végül egy tengerparti strandon találja magát. S körben mindenütt rendőrök...

Ray Loriga 1967-ben született Madridban. Prózaíró, filmforgatókönyv-író és filmrendező. 1992-ben jelent meg első regénye - s attól kezdve egy új nemzedék kultikus írója lett. Az 1995-ben megjelent Égből pottyantak már a nemzetközi sikert is meghozta Loriga, az író és filmrendező számára: a kisregényből 1997-ben La pistola de mi hermano (A bátyám pisztolya) címmel forgatott filmet.
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789630786133
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2008
  Oldalszám
  152
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés