Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSteven Erikson: A Kaszás vihara - A Malazai Bukottak Könyvének regéje VII.

-25%
Steven Erikson: A Kaszás vihara - A Malazai Bukottak Könyvének regéje VII.
Fő kategória >Regény >Fantasy
4 999 Ft
Akció: 3 749 Ft3749
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Lether Birodalmat csapások sújtják. Rhuland Szengár, a talpnyalókkal körülvett és egy körmönfont kancellár által irányított ezerhalálú császár egyre mélyebbre süllyed az őrületben, miközben a lether titkosrendőrség terrorhadjáratot indít a birodalom lakói ellen. Az egykor oly messze látó istenség, Kóbor képtelen megfejteni a jövőt, a palotát behálózó összeesküvések közepette pedig nyílt háború fenyeget a szomszédos királyságokkal.
Az Edur flotta Letheras felé közeledik, a hajókon ott van Karsa Orlong és Ikárium, az életrabló - sorsuk, hogy összemérjék pengéjüket a halhatatlan császárral. A birodalomból menekültek kicsiny csapata keresi az útját kifelé: egyikük, Fear Szengár arra hivatott, hogy megtalálja Vérszem Szkabandari lelkét. Ám vele utazik Szkabandari ősi ellensége, Dúló Szilkász, aki még mindig hátán viseli a Szkabandari pengéje által ejtett sebeket.
El kell jönnie a leszámolásnak - mégpedig akkorának, amibe egész világok rendülnek meg. "A Kaszás vihara" háború, intrika és sötét mágia brutális, egyben magával ragadó regénye, az epikus fantasy egyik csúcsteljesítménye.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789632974842
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  880
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés