Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMarziah Karch: Az Android munkában - Teljesítmény profiknak

-25%
Marziah Karch: Az Android munkában - Teljesítmény profiknak
5 600 Ft
Akció: 4 200 Ft4200
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az Android új, az Android nyílt forráskódú, az Android nagyszerű. Az üzleti élet egyre komolyabb szereplője. A könyv bemutatja, hogy az Android hogyan fogható munkára, és hogyan használhatjuk fel hatékonyan az üzletmenetben. A könyv az üzleti felhasználó számára megfelelő Android telefon kiválasztásának feladatát is új megvilágításba helyezi.
Ha most szereztük be első Androidos okostelefonunkat, vagy most próbáljuk telefonunkat hatékony eszközként használni, e könyv remek kiindulópont lesz. Megtanulhatjuk az e-mailek és a feladatok kezelését, azt, hogyan szabadulhatunk meg a tengernyi játéktól, és hogyan kereshetünk a különböző szakterületek számára specializált hatékony eszközöket.
Azok számára, akiket jobban érdekel az Android vállalati bevezetése, a könyv függeléke az Android telefonok felügyeletével, az egyedi felületek létrehozásával és a vállalatokra szabott alkalmazások készítésével foglalkozik.

A könyv főbb témái:
-A megfelelő Androidos telefon kiválasztása
-A levelezőrendszer és a naptár integrálása
-Térképes navigáció az üzleti utakon
-Szakmai alkalmazások keresése
-Együttműködés a munkatársakkal kisebb vagy nagyobb csoportokban
-Az Android testre szabása

Ez a könyv mindazok számára hasznos lehet, Androidos telefon vásárlását tervezik, vagy a közelmúltban beszereztek egyet. A webtervezők, az írók, az egészségügyi dolgozók, az ügyvédek és az oktatók jó hasznát vehetik egy Androidos telefonnak, s az végre ürügy lehet mobilinternet-előfizetés vásárlására is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639863187
  Kiadó
  Szak Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  244
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés