Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekTolvaly Ferenc: Boszporusz felett a híd - Hangoskönyv (4 CD) - Galkó Balázs előadásában

-25%
Tolvaly Ferenc: Boszporusz felett a híd - Hangoskönyv (4 CD) - Galkó Balázs előadásában
3 073 Ft
Akció: 2 305 Ft2305
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Az El Camino - Az út és a Tibetben a lélek után Tolvaly Ferenc újabb lélekutazásra vállalkozik. Keresi a mulandóban az örökkévalót, a nyugvópontokat és a pillanatokat, amikor az élet legyőzi az időt.
A regény főhőse, a Németországban élő magyar agykutató keresztúthoz ér: elveszti a feleségét, és nem sokkal ezután súlyos, rejtélyes betegség viszi el fiát is. Mit kezdjen magával? Mennyit ér kapaszkodója, az egzakt tudomány? Hogyan kerülhet közelebb saját lelkéhez, amikor eddig keveset törődött érzelmekkel, indulatokkal, ösztönös felismerésekkel, s legfőként: nem volt benne hit. Fájdalmas önkereső és öngyötrő út vár rá, amelynek kiindulópontja az egzotikus, ellentmondásos Marokkó. Hősünk itt ismerkedik meg mindazokkal, akik a lelki békéhez és a megnyugváshoz vezető utat az iszlám hiten és bölcsességen keresztül mutatják meg neki. Belső utazásán kezdi megtalálni önmagát, megtanul elfogadni egy másik világot, egy idegen szemléletet, s vele együtt mi is megismerhetjük közelebbről az iszlám számunkra nehezen hozzáférhető világát.
Elkísérjük a tudóst a mekkai zarándoklatra, ahol ugyanazt halljuk, mint bárhol, amikor a békesség utáni óhaj kap hangot, ahol bizonyossá válik, hogy a megélt hit, a megismerés, a szeretet és az egymáshoz vezető út lehet az összetartó erő, s a közös újraszületés záloga.
Teljes idő: 256 perc.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639593626
  Kiadó
  Kortárs Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  4
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés