Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekDavid Gordon Smith: Üzleti telefonbeszélgetés angol nyelven (CD-melléklettel) (MX-328)

-21%
David Gordon Smith: Üzleti telefonbeszélgetés angol nyelven (CD-melléklettel) (MX-328)
2 880 Ft
Akció: 2 275 Ft2275
Kezdete: 2016.10.23   A készlet erejéig!

Az üzleti telefonhívásokat egyre inkább angol nyelven intézzük. Azonban a jó nyelvtudással rendelkezők számára is nehéz feladat egy angol nyelvű telefonhívás lebonyolítása.
Kiadványunk sokat segít ezen készség elsajátításában. Hat fejezetből áll, amelyekben autentikus szövegek segítik a hallás utáni szövegértés gyakorlását, ezenkívül bemutatják a hasznos udvariassági és kommunikációs stratégiákat. Különböző gyakorlatok sokasága ad lehetőséget az elsajátított ismeretek ellenőrzésére, új kifejezések megtanulására, illetve a nyelvtani szerkezetek gyakorlására. Szerepjátékok keretében lehet a megszerzett nyelvi ismereteket és készségeket kötetlenebb beszédszituációkban is alkalmazni.
A kötet végén található megoldókulccsal a válaszokat önállóan is ellenőrizhetjük, ezért a könyvet egyéni használatra is ajánljuk.
A függelék tartalmazza a leggyakoribb beszédfordulatokat és kifejezéseket, amelyekre egy telefonbeszélgetéskor szükség lehet. Szintén a függelékben található 96 mintabeszélgetés, amelyek bemutatják az összes üzleti szituációt, amellyel a napi munka során találkozhatunk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  angol
  ISBN
  9789632610979
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  88
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  29 Ft
Webáruház készítés