Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekVeres Mária: Színes kérdések és válaszok német nyelvből - B1 szint (CD melléklettel)

-21%
Veres Mária: Színes kérdések és válaszok német nyelvből - B1 szint (CD melléklettel)
2 680 Ft
Akció: 2 117 Ft2117
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

"Könyvünkkel a német nyelvtudás megszerzéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott. B1 szint, amely Magyarországon a középszintű érettségi, illetve az egynyelvű és kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgák elfogadott szintje.
A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A fejezetek bemelegítő feladattal kezdődnek, amely a témára való ráhangolódást segíti. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, vitát, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok. A kérdések megegyeznek az érettségin és a nyelvvizsgákon előforduló leggyakoribb kérdésekkel, a mintaválaszok pedig felölelik a vizsgákon felmerülő összes lehetséges témát. Minden kérdéssort egy német-magyar szószedet követ, amely az adott téma legfontosabb szavait tartalmazza. A megszerzett ismereteket a tanulók az olvasott, illetve hallott szöveg értését ellenőrző feladatokkal fejleszthetik, illetve ellenőrizhetik.
Kiadványunkban olyan kérdések és válaszok is megtalálhatóak, melyek mind megfogalmazásukban (felhasznált szókincs és nyelvtani szerkezetek), mind szemléletmódjukban túlmutatnak a B1 szinten. Könyvünket ezért ajánljuk - további kiadványokkal kiegészítve (Sprich einfach B2!) -B2 szintű nyelvvizsgákra való felkészülésre is.
Az összes kérdés és válasz, illetve a hallott szöveg értését fejlesztő feladatok hanganyaga a kötet CD-mellékletén mp3 formátumban hallgatható meg. A CD-n megtalálhatóak a feladatok megoldásai és a hallott szöveg értését fejlesztő feladatok szövegátiratai is." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  német; magyar
  ISBN
  9789632611082
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  460 g/db
Webáruház készítés