Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Alain Claude Sulzer: Rosszkor születni - Rossz időben rosszat szeretni

-21%
Alain Claude Sulzer: Rosszkor születni - Rossz időben rosszat szeretni
3 499 Ft
Akció: 2 764 Ft2764
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Ez a nagy regény, a svájci német író legfrissebb írása a görög sorstragédiák indulataival mesél egy szenvedélyes nagy szerelemről, önmagunk elárulásáról, és arról, hogy nem lehet kitérni sorsunk elől.
A 17 éves főhős srác csak annyit tud az apjáról, hogy nem sokkal születése után meghalt. Anyja igyekszik a további közlések elől kitérni. Megszemlélvén apja egyetlen megmaradt fotóját, furcsa felfedezésre jut: a fotót hivatásos fotográfus készítette, műteremben. Az apja csuklóján látható feltűnő óra 19 óra 15 percet mutat. Szerinte ez szokatlan időpont egy műtermi felvételhez. A fotó hátlapján egy párizsi cím, a fotográfus címe. A fiú ismeri a nevet: az ő keresztapja, aki a keresztelő óta soha többé nem jelentkezett. A fiú anyja értesítése nélkül elindul Párizsba...

Ahogy egyre többet megtud apjáról, váltakozik a regény szereplője, helyszíne és időpontja. Hol az apja jelenik meg, szintén 17 évesen, az ötvenes évek Svájcában, aki vadul igyekszik "normális" maradni, mert szülei és környezete ezt követeli meg tőle. Hol a fiú a főszereplő, 25-30 évvel később, aki dürrenmatti szenvedéllyel nyomoz ki minden titkot. A pszichológiai elbeszélés mesterműve ez a regény.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155113574
  Kiadó
  M-érték Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  256
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés