Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekMaria Dahvana Headley: Királyok királynője - Kleopátra halhatatlan története

-25%
Maria Dahvana Headley: Királyok királynője - Kleopátra halhatatlan története
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

I. e. 30-at írunk. Octavianus császár légiói Alexandria kapui előtt állnak. Egy hírnök értesíti Kleopátra királynőt, hogy szerelme, Marcus Antonius önkezével véget vetett életének. A birodalmát kétségbeesetten menteni, szerelmét pedig feltámasztani igyekvő Kleopátra az istenekhez fordul segítségért. Környezetének intéseit figyelmen kívül hagyva megidézi Szahmetet, a halál és a pusztítás istennőjét, akivel végzetes egyezségre jut. Az ezután következő eseményeket még a leghíresebb egyiptomi bölcsek se láthatták előre...
Antonius lelkéért cserébe Szahmet magát Kleopátrát követeli. A megszállottá váló egyiptomi királynő mitikus vámpírrá, halhatatlan, különböző alakokat öltő, emberfeletti erővel rendelkező, hol kegyetlen, hol ellenállhatatlan csábító szörnyeteggé változik. A maradék emberségéért harcoló Kleopátra visszaűzi Octavianust Rómába. Bosszúra vágyik, gyermekei után epedezik... és emberi vér után sóvárog.
Boszorkányokkal, szörnyetegekkel, istenekkel és hírneves harcosokkal háborúzik. Kleopátra utazása a fáraó sírjától a császári Róma amfiteátrumain keresztül az ősi alvilágig tart, ahol újra találkozik szerelmével, ahol az ember és a ragadozó szörnyeteg közötti harc dönti el a világ sorsát.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636895907
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  456
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés