Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekZrínyi Miklós: Szigeti veszedelem - Az török áfium ellen való orvosság

-21%
Zrínyi Miklós: Szigeti veszedelem - Az török áfium ellen való orvosság
1 100 Ft
Akció: 869 Ft869
Virtuális számla jóváírás: 11 Ft

A "Szigeti veszedelem"-nek ez a mostani kiadása Zrínyi legnagyobb hatású prózaírói remekművével, az "Áfium"-mal együtt jelenik meg.
A szöveggondozás és a magyarázatok Kovács Sándor Iván és Kulcsár Péter munkája.

Az Európa Könyvkiadó 1991. szeptemberében indította el megújított, külsejében is vonzóbb sorozatát. Alaposan, minden részletre kiterjedő figyelemmel tervezte meg az összeállítást, hiszen a világirodalom és a magyar irodalom remekműveinek kiadásával egyszerre kíván segítséget nyújtani tanárnak, diáknak s valamennyi felnőtt irodalomkedvelőnek. Nemcsak megjelenteti az általános iskolások és a középiskolások számára ajánlott műveket, hanem arról is gondoskodik, hogy ezek állandóan kaphatók legyenek a könyvesboltokban.

Már eddig is oly sok fontos kötet látott napvilágot ebben a sorozatban, hogy felsorolásukra itt aligha lenne elegendő hely. A kötetekhez mellékelt könyvjelzőn azonban valamennyi szerző neve és művének címe megtalálható, ki-ki kedvére végigböngészheti, és örömmel állapíthatja meg, hogy könyvtárában a klasszikusok sorát alkalmasint egy újabb kötettel gazdagíthatja. Műköltészeti és népköltészeti alkotások, versek és novellák, kisregények, regények és drámák kínálnak maradandó olvasmányélményt fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630793124
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  372
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés