Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPrazsák-Hajnal Krisztina - Tóth Ákos: Színes érettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalomból - középszint - írásbeli

-21%
Prazsák-Hajnal Krisztina - Tóth Ákos: Színes érettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalomból - középszint - írásbeli
2 280 Ft
Akció: 1 800 Ft1800
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Új, színes érettségi sorozatunk a középszintű érettségire való felkészülésben nyújt segítséget. A feladatsorokkal modellezhető az érettségi vizsgahelyzet, mivel a szerzők, akik gyakorló tanárok, minden, az érettségi vizsgán előforduló feladattípust bemutatnak. Külön ügyeltek arra, hogy a feladatsorok nehézsége, főbb jellemzői pontozása, értékelése ne térjen el a hivatalos érettségi vizsgán megszokottól. A könyvek mégsem követik szigorúan a hagyományos formát, mert igényes, színes kivitelezésükkel, gazdag illusztrációikkal vidámabbá teszik a felkészülés fárasztó perceit.
A magyar nyelv és irodalom kötet elején található részletes módszertani útmutató hasznos tippeket, tanácsokat ad, így megkönnyíti a vizsgára való felkészülést. A megoldókulcsban megtalálható a szövegértési feladatok megoldása, illetve a szövegalkotási feladatokhoz megadták a szerzők a lehetséges tartalmi elemeket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632610573
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  212
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés