Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekChristopher Golden: Uncharted: A negyedik labirintus

-21%
Christopher Golden: Uncharted: A negyedik labirintus
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Az ókori világban élt egy mítosz egy királyról, egy kincsről és egy pokoli labirintusról. E pokol kapuja most ismét feltárul.
Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmerő kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki megtanította neki a "műtárgybegyűjtő-biznisz" minden fortélyát. Victor Sullivannek szüksége van Drake segítségére, mert régi barátját, Luka Hzujak világhírű régészt holtan találták Manhattanben. Nyomukban a gyilkosokkal, Drake, Sully és Jada, Hzujak lánya egyiptomi és görögországi ásatásokon próbálják kideríteni, mi lehetett az a megdöbbentő felfedezés, amely miatt végeztek a tudóssal.
Ehhez meg kell oldaniuk az alkímia egyik ősi mítoszának rejtélyét és meg kell találniuk három régóta elveszett labirintust. Kiderül, hogy egy másik országban, egy másik kultúrában épült egy negyedik labirintus is, amely páratlan gazdagság és hatalom kulcsát rejti. A föld alatti útvesztőt rettentes, elfeledett katonákból álló sereg őrzi. Valamint egy szörnyeteg. A titok pedig egyszerre kincs és méreg, paradicsom és pokol - feltéve, hogy Drake egyáltalán eljut hozzá élve.
Légy üdvözölve a negyedik labirintusban!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789639861374
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  322
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés