Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames Foxall: Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt

-26%
James Foxall: Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt
6 980 Ft
Akció: 5 161 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Amikor a Microsoft bevezette a .NET platformot, egy új, izgalmas programozási nyelv született. A Visual C# ma már a .NET környezetre fejlesztők első számú választott nyelve, és maga a Microsoft is Visual C# nyelven írta a .NET keretrendszer nagy részét. A Visual C# egy modern, objektumközpontú nyelv, amelyet kezdettől fogva a helyes hozzáállással terveztek és alkottak meg, és a más nyelvekben fellelhető leghasznosabb szolgáltatásokat valósították és fejlesztették tovább benne, a Visual C# 2008 pedig a C++ erejét és rugalmasságát ötvözi a Visual C# egyszerűségével.

Ezt a könyvet azoknak szántuk, akik alig vagy még soha nem programoztak, illetve azoknak, akik esetleg második nyelvként használnák a Visual C#-et. A kötetet megírásakor és megszerkesztésekor világos cél lebegett a szemünk előtt: az, hogy a lehető leggyorsabban termékeny programozót faragjunk az Olvasóból. A Visual C# nyelven írt alkalmazások fejlesztése és a nyelv oktatása terén szerzett tapasztalataimat felhasználva olyan könyvet igyekeztem írni, amely reményeim szerint eloszlatja a ködöt, és azt tanítja meg, amire szükségünk van. A szerzők gyakran esnek abba a hibába, hogy a technológiára összpontosítanak annak gyakorlati alkalmazása helyett. Én komoly erőfeszítéseket tettem annak érdekében, hogy ebben a kötetben a gyakorlati készségekre helyezzem a hangsúlyt, amelyeknek rögtön hasznát vehetjük egy program fejlesztése során.

A könyvet öt részre osztottuk, amelyek mindegyike a Visual C# 2008 nyelvű alkalmazásfejlesztés más-más területére összpontosít. A részek általánosságban azokat a feladatokat és abban a sorrendben követik, amelyekkel és ahogyan találkozni fogunk, amikor elkezdünk saját programokat írni a Visual C# 2008 segítségével, ezért sorrendben célszerű elolvasni őket:

# I. rész: A Visual C# 2008 környezet
# II. rész: Felhasználói felület építése
# III. rész: Hozzuk működésbe a dolgokat: programozás
# IV. rész: Adatkezelés
# V. rész: A megoldások közzététele – és ami azon túl van

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639637559
  Kiadó
  Kiskapu Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  528
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  970 g/db