Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAngela Wilkes - John Shackell: Szólalj meg bátran angolul - Szórakoztató, színes rajzokkal illusztrált nyelvkönyv

-21%
Angela Wilkes - John Shackell: Szólalj meg bátran angolul - Szórakoztató, színes rajzokkal illusztrált nyelvkönyv
2 100 Ft
Akció: 1 660 Ft1660
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Egy újabb szórakoztatva tanító, színes képekkel, rajzokkal illusztrált könyv kínálkozik a nyelvet tanulni vágyóknak. Az angol Usborne Kiadó népszerű Szólalj meg bátran... című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg.
Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed, párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez.
Külön erénye és újdonsága a könyvnek, hogy a hagyományos (és iskolaszerű) gyakorlatokat ötletes rejtvényfeladatokkal helyettesítik. Ezek révén a tudás elmélyítése kellemes időtöltéssé válik.
A praktikus, egyszerű nyelvtani összefoglaló és szótár egyéni és csoportos tanulásra egyaránt alkalmassá teszi a köteteket.
Akár önállóan, akár az Usborne Kezdők képes nyelvkönyveivel együtt használja, a Szólalj meg bátran... sorozat segítségével az első akadályokat sikerrel veheti.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  ISBN
  9789633468715
  Kiadó
  Holnap Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  48
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés